Persoonlijk advies? Wij helpen u graag! | 085-0516871
Over Wexxler
Gebruikte Kantoormeubelen

Over Wexxler

Bekijk aanbod gebuikt

Bedankt voor de genomen moeite om deze specifieke pagina te bekijken. Meestal wanneer men een -over ons- pagina bezoekt is dat omdat men weliswaar getriggerd is door de goede verhalen op de andere pagina’s maar toch nog net even dat stukje betrouwbaarheid wil checken. Naar alle waarschijnlijkheid heeft u nog wel een aantal vragen over wie we zijn voordat u de stap zet om ons te benaderen. En dat begrijpen we natuurlijk!

Vertel, wat doet Wexxler?

Wexxler is de specialist in de verkoop van nieuw en gebruikt kantoormeubilair, maar ook in projectinrichting of verhuur van kantoormeubilair. Bij Wexxler geloven we in duurzaam ondernemen en spelen we in op een markt die steeds meer circulair is gaan werken. Door op een verantwoorde manier om te gaan met tweedehands kantoormeubilair geven wij hier een tweede leven aan en dat vertaalt zich in mooi kantoormeubilair tegen een hele scherpe prijs.

Waarom zou ik voor Wexxler kiezen?

Bij Wexxler kun je alle kanten op en tref je een ruime voorraad kantoormeubelen tegen de beste prijs. Wij verkopen tweedehands kantoormeubelen van alle bekende merken zoals Gispen, Ahrend, Aspa, Assenburg, Drentea en nog veel meer. En wat te denken van design meubilair? Ook in gebruikt design kantoormeubilair ben je bij Wexxler aan het juiste adres. In onze showroom van 1500m2 gelegen aan de A7 in Joure staat onze voorraad gepresenteerd en staan wij klaar voor op maat gemaakt advies.

Waar staat Wexxler voor?

De circulaire economie is erg belangrijk voor het behoud van onze planeet en van de toekomsten van de generatie die na ons komt. Wexxler is er voor ieder bedrijf, instantie, overheid en organisatie. De gedachte van Wexxler is dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij jezelf begint. Dus niet alleen bij ons maar ook bij u. Samen kunnen wij de planeet groen maken en een begin maken met de bewustwording dat de oude manier van storten verkeerd is voor dier, mens en natuur. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is zorgen dat wij de oude grondstoffen gaan hergebruiken en natuurlijk zo optimaal mogelijk. Op deze manier ontlasten wij het milieu, verminderen we samen de CO2 uitstoot en dringen de verspilling van fossiele grondstoffen terug op een verantwoorde manier. Wij streven er als bedrijf naar om binnen onze eigen organisatie op een zo maatschappelijk mogelijke manier te werken en hebben dan ook de 3 bekende P’s hoog in het vaandel staan. People-Planet-Profit.

Kom langs voor een kop koffie!

Onze expertise zit niet alleen in het kantoormeubilair maar onder andere ook het ondernemen. Kom langs voor een goed gesprek met persoonlijk advies, onze deuren staan altijd voor u open en wij denken graag met u mee.