D Line RVS producten

Bij de materiaalkeuze gaat d line voor de maximale kwaliteit. Het Voorce Instituut in Copenhagen heeft voor d line een reeks van onafhankelijke proeven uitgevoerd op de roestbestendigheid van verschillende legeringen. De als beste geteste legering AISI 316, ook wel A4 kwaliteit, is de materiaalkeuze van d line. AISI 316, dat ook bekend staat als zeewaterbestendig roestvaststaal, is één van de sterkste en meest robuuste RVS legeringen die verkrijgbaar zijn.

Reinigen en onderhoud van RVS

Roestvaststaal is zeer onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij. Het oppervlak dient met enige regelmaat met een vochtige doek te worden gereinigd en daarna met een droge doek te worden droog gewreven. Deze reinigingsmethode volstaat voor al onze producten die in de particuliere- en zakelijke projectmarkt zijn toegepast en zorgt er voor dat de zelfbeschermende eigenschap van het roestvaststaal behouden blijft.

Tijdloos Design

Uit oogpunt van Design probeert d line het zo simpel mogelijk te houden! De modern klassieke uitstraling van d line geeft de indruk dat het ontwerp slechts enkele jaren geleden van de tekentafel kwam. Het tijdloze wordt extra duidelijk als men zich realiseert dat het ontwerp uit de 70-er jaren stamt en dus al meer dan 40 jaar op de markt is.
d line garandeert dat haar producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en éénvoud, zodat het probleemloos gecombineerd kan worden met andere producten in dezelfde ruimte.