Persoonlijk advies? Wij helpen u graag! | 085-0516871
Betalen

Betalen bij Wexxler

Bij Wexxler houden we van transparantie en duidelijke betalingsafspraken.
Net als alle andere condities worden ook de betalingsafspraken altijd in onze offertes en orders opgenomen.
Wij kennen onder andere:

Vooruitbetalen
U dient de order vooruit te betalen middels uw bankrekening. De order wordt dan uitgeleverd zodra het orderbedrag zichtbaar is bijgeschreven op onze bankrekening.

Contante betaling
Natuurlijk mag ik bij ons in de showroom altijd contant betalen. Dit geldt omwille van de veiligheid van onze bezorgers niet aan de deur op het moment van levering aan uw adres.

Pinnen bij aflevering of afhalen
Zowel onze bezorgers als onze medewerkers in de showroom zijn in bezit van een pinautomaat.

Op rekening betalen
Natuurlijk is het voor vaste klanten mogelijk om bij Wexxler op rekening te betalen. Indien u hier van gebruik wilt maken dan maken we dit graag voor u in orde. Het enige dat we nodig hebben is uw BTW en KVK nummer, tezamen met uw bedrijfsnaam. Iedere eerste order dient vooraf over te worden gemaakt. Onze betaaltermijn is 14 dagen.

Betalen met iDeal
Betalen met internet bankieren mag natuurlijk niet ontbreken. Heeft u een bestelling geplaatst? Bij ons kunt met alle bekende banken betalen middels internetbankieren. Voor uw gemak hebben we zelfs alle readers voor u klaar liggen.

Online betalen met creditcard
Bij een aankoop voert u uw creditcard-gegevens in en bevestigt de aankoop.
Een aankoop met een creditcard wordt bij ons altijd geverifieerd.

Betalen met Paypal
Paypal is ook een superhandige methode om te kunnen betalen. U logt gewoon in met uw Paypal account en betaalt de order online. Eenvoudig en snel via Wexxler.nl!